Jongehondendag

Van 20 april 2024 09:30 tot 20 april 2024 15:30

Bij Sportcentrum de Camp

Categorieën: Evenementen


Jongehondendag op zaterdag 20 april 2024, in Sportcentrum de Camp in Woudenberg

De Nederlandse Markiesjesvereniging organiseert twee keer per jaar een dag voor alle hondjes uit nesten die de leeftijd van 18 maanden hebben bereikt. Op zaterdag 20 april staat de volgende editie gepland. De eigenaren uit onderstaande lijst nesten hebben –voorzover het nest via de NMV gefokt is- een uitnodiging via e-mail ontvangen, met inhoudelijke informatie over de keuring en de gezondheidsonderzoeken.

Het hele nest wordt rond hetzelfde tijdstip opgeroepen op 20 april, ook de ouderdieren en hun eigenaren zijn ook weer welkom. (Deze gaan niet mee de ring in!)

Honden uit de uitgenodigde nesten kunnen worden aangemeld met aanmeldknop 1.

(Staat het nest van uw hond wel in de lijst, maar hebt u geen mail ontvangen? Misschien hebben we uw e-mailadres niet, meld gewoon aan via de website (want daar staat uw hond in de meeste gevallen wél tussen) en geef uw e-mailadres door bij de aanmelding, of neem even contact op via jhk@markiesjesvereniging.nl.

Mocht uw hond niet via onze vereniging zijn gefokt, maar wilt u toch graag deelnemen aan onze Jongehondendag, dan kan dat, maar wel tegen een ander, veel hoger tarief. Aanmelden kan dan alleen via de tweede knop.
Neem in zo'n geval ook even contact op via jhk@markiesjesvereniging.nl

De informatie uit de uitnodiging kunt u zonodig nogmaals downloaden.

 

De aanmelding voor de Jongehondendag op 20 april a.s. is  inmiddels gesloten. De volgende Jongehondendag is op zondag 27 oktober.

Wanneer je naar aanleiding van dit bericht vragen hebt: mail dan naar jhk@markiesjesvereniging.nl

 

Mocht u vragen hebben over de keuring of over de aanmelding, stel deze gerust aan de coördinator van de Jongehondendag, bij voorkeur per e-mail: jhk@markiesjesvereniging.nl

Als u twijfelt wat voor u van toepassing is: mail ons dan eerst even! De mail wordt iedere dag gelezen, en bijna altijd dezelfde dag beantwoord.