Jongehondendag

Van 02 oktober 2022 09:30 tot 02 oktober 2022 15:30

Bij Zalencentrum de Bongerd, Flessestraat 54, 6666 CR Heteren

Categorieën: Evenementen


Jongehondendag op zondag 2 oktober 2022, in Zalencentrum de Bongerd in Heteren 

 

De Nederlandse Markiesjesvereniging organiseert (normaal gesproken) twee keer per jaar een dag voor alle hondjes uit nesten die de leeftijd van 18 maanden hebben bereikt. Op 2 oktober hopen we de volgende editie te kunnen houden (met een kleine slag om de arm mocht Corona opnieuw roet in het eten gooien)

Alle eigenaren uit onderstaande lijst hebben al eerder een uitnodiging per mail ontvangen, met inhoudelijke informatie over de keuring en de gezondheidsonderzoeken.

Plaatje Jongehondendag 2 oktober 2022

Honden uit deze opgeroepen nesten kunnen worden aangemeld met aanmeldknop 1 voor opgeroepen nesten.

Wacht daar niet te lang mee: u hebt de tijd tot 20 september, dan sluit de online inschrijving.

(Staat het nest van uw hond wel in de lijst, maar hebt u geen mail ontvangen? Misschien hebben we uw e-mailadres niet. Meld gewoon aan via de website (want daar staat uw hond wél tussen) en geef uw e-mailadres door bij de aanmelding, of neem even contact op via jhk@markiesjesvereniging.nl. De uitnodiging kunt u ook downloaden.

Aanmeldknop 1: pups uit opgeroepen nesten  

 

 

Alle andere aanmeldingen gaan via aanmeldknop 2.
Ook niet-opgeroepen honden kunnen worden aangemeld, met aanmeldknop 2.

Aanmeldknop 2: voor andere Markiesjes  

 

 

 

Mocht u vragen hebben over de keuring of over de aanmelding, stel deze gerust aan de coördinator van de Jongehondendag, bij voorkeur per e-mail: jhk@markiesjesvereniging.nl

Als u twijfelt wat voor u van toepassing is: mail ons dan eerst even! De mail wordt iedere dag gelezen, en bijna altijd dezelfde dag beantwoord.